TEHNOLOGIJA Trenutno v našemu podjetju izdelamo preko 4000 SMD šablon mesečno za več kot 400 kupcev po celem svetu. Vsako leto se nam pridruži vse več novih strank, na kar smo zelo ponosni. Najnovejša tehnologija in znanje sta ključni pogoj za napredek.

Laserski rezalnik

6 najnovejših LPKF G6080 laserskih rezalnikov nam omogoča najkvalitetnejšo izdelavo SMD šablon z natančnostjo +- 2 um. En LPKF G6080 sistem je nadgrajen za izdelavo večnivojskih SMD šablon.

Tehnični podatki rezanja:

Mehansko poliranje

Polirni stroj Ottomat 2 proizvajalca Otto Dilg GmbH nam omogoča dvostransko poliranje in odstranjevanje nepravilnosti na površju šablone. Rezultat je gladka površina, ki strankam omogoča popolni prenos spajkalne paste na površino tiskanega vezja.

NANO premaz

Uporaba NanoClear premaza omogoča boljše in natančnejše nanašanje spajkalne paste, poveča učinkovitost ter zmanjša interval čiščenja; vse skupaj vodi v zmanjšanje proizvodnih stroškov.

Elektropoliranje

Elektropoliranje je postopek, pri katerem se znotraj aparatur in s same površine odstranijo nepravilnosti, ki so posledica nepopolnosti pri samem laserskem rezanju. Rezultat je gladka površina, kar se odraža v učinkovitejšem nanašanju spajkalne paste, izboljšajo pa se tudi mehanske lastnosti in življenjska doba šablone.

Zaščita robov

Z zaščito robov preprečimo možnost poškodb zaradi ostrih robov in poškodbe zaščitne embalaže. Hkrati dosežemo tudi boljšo stabilnost SMD šablon.